Julemenuer 2025
Serveres fra d. 20. november til d. 21. december
JULEFROKOST
(Serveres kun til frokost)
1. SERVERING
Karry sild
Rødløg & kapers
Håndpillede rejer
Smilende æg & citronmayo
2. SERVERING
Jule patè en croûte
Svesker & kørvel
Timian medister
med pommes purè
& trøffelsauce
3. SERVERING
Ris a la mande
med kirsebærsauce
& brændte mandler
395,-
DEN STORE JULEFROKOST
(Serveres kun til frokost)
1. SERVERING
Karry sild
Rødløg & kapers
Røget laks med rævesauce
Håndpillede rejer
Smilende æg & citronmayo
2. SERVERING
Friteret rødspætte
citron & hjemmelavet remo
3. SERVERING
Jule patè en croûte
Svesker & kørvel
Timian medister
med pommes purè
& trøffelsauce
4. SERVERING
Ris a la mande
med kirsebærsauce
& brændte mandler
495,-
JULEMENU AFTEN
(Serveres kun til aften)
SNACKS
Æbleskive med bløde løg & bacon
Sprøde flæskesvær med enebær
Krustade med jomfruhummer & urter
Andekroket med abrikos
FORRET
Grillet hummerhale, hummer bisque, anis & rosenkål
HOVEDRET
Sprødt svinebryst & timian medister med rødkål, kartofler & trøffelsauce
DESSERT
Ris a la mande med kirsebærsauce & brændte mandler
595,-
Inkl. Vinmenu (3 glas), 995,-
Fadøl fra Kølster, 65,- (40 cl)
Snaps fra bl.a. Radius Distillery, Falkendal,
O.P. Andersson & Linie Akvavit, 65,- (3 cl) / 100,- (5 cl)
Fås også i hele flasker ved forespørgsel
På Sans Souci er der ingen tidsbegrænsning på bordene,
og I kan derfor nyde jeres julefrokost/julemiddag i eget tempo.
Vi glæder os til at byde jer velkommen!
Book bord til jeres julefrokost her
For reservationer til 8 personer og derover, samt eventuelle spørgsmål, kan I kontakte os på info@sanssouci1902.dk