Julemenuer 2025

Serveres fra d. 20. november til d. 21. december  

JULEFROKOST
(Serveres kun til frokost) 

1. SERVERING  

 Karry sild  

Rødløg & kapers 

 Håndpillede rejer  

Smilende æg & citronmayo  

2. SERVERING  

Jule patè en croûte  

Svesker & kørvel  

Timian medister  

med pommes purè 

& trøffelsauce  

3. SERVERING  

 Ris a la mande 

med kirsebærsauce 

& brændte mandler  

395,-

DEN STORE JULEFROKOST
(Serveres kun til frokost) 

1. SERVERING 

Karry sild  

Rødløg & kapers  

Røget laks med rævesauce  

Håndpillede rejer  

Smilende æg & citronmayo 

2. SERVERING  

Friteret rødspætte 

citron & hjemmelavet remo  

3. SERVERING  

Jule patè en croûte  

Svesker & kørvel  

Timian medister  

med pommes purè 

& trøffelsauce  

4. SERVERING 

Ris a la mande 

med kirsebærsauce 

& brændte mandler

495,-

JULEMENU AFTEN 
(Serveres kun til aften) 

SNACKS 
Æbleskive med bløde løg & bacon
Sprøde flæskesvær med enebær
Krustade med jomfruhummer & urter
Andekroket med abrikos 

FORRET 
Grillet hummerhale, hummer bisque, anis & rosenkål 

HOVEDRET 
Sprødt svinebryst & timian medister med rødkål, kartofler & trøffelsauce  

DESSERT 
Ris a la mande med kirsebærsauce & brændte mandler 

595,- 

Inkl. Vinmenu (3 glas), 995,-

Fadøl fra Kølster, 65,- (40 cl)
Snaps fra bl.a. Radius Distillery, Falkendal,
O.P. Andersson & Linie Akvavit, 65,- (3 cl) / 100,- (5 cl)
Fås også i hele flasker ved forespørgsel

På Sans Souci er der ingen tidsbegrænsning på bordene,
og I kan derfor nyde jeres julefrokost/julemiddag i eget tempo. 
Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Book bord til jeres julefrokost her


For reservationer til 8 personer og derover, samt eventuelle spørgsmål, kan I kontakte os på info@sanssouci1902.dk