DEN STORE JULE MENU
1. SERVERING
Karry sild med rødløg & kapers
Røget laks med rævesauce
Håndpillede rejer med smilende æg & citronmayo
2. SERVERING
Friteret rødspætte med citron & hjemmelavet remulade
3. SERVERING
Jule pâté en croûte med svesker & kørvel.
Timian medister med pommes puré & trøffelsauce
4. SERVERING
Risalamande med kirsebær sauce & brændte mandler
495,-
DEN LILLE JULE MENU
1. SERVERING
Karry sild med rødløg & kapers
Håndpillede rejer med smilende æg & citronmayo
2. SERVERING
Jule pâté en croûte med svesker & kørvel.
Timian medister med pommes puré & trøffelsauce
3. SERVERING
Risalamande med kirsebær sauce & brændte mandler
395,-
CLASSIQUES DE SAISON
LOBSTER ROLL
Forårsløg, sprøde løg & koriander
165,-
GRILLET HUMMERHALE
Hummer bisque, anis & rosenkål
295,-
RØGET LAKS
Peberrod, rødløg & sylt
165,-
STEAK AU POIVRE AF MØRBRAD
Grøn peber & klassisk pebersauce
245,-
PITHIVIER
Pighvar, trøffel og olivenolie blanquette
395,-
MENU DU DÈJEUNER
TO AF DAGENS UDVALGTE SMØRREBRØD SAMT DAGENS DESSERT
295,-
SMØRREBRØD
KARRY SILD
Smilende æg, kapers, rødløg & urter
135,-
STEGT SILD
Løgkompot, kapers & sennepssauce
135,-
ÆG & REJER
Citronmayonnaise & brioche
145,-
FRITERET RØDSPÆTTEFILET
Hjemmelavet remoulade & citron
135,-
FRITERET RØDSPÆTTEFILET
Citronmayonnaise & rejer
145,-
HØNSESALAT
Svampe, trøffel & sprødt kyllingeskind
145,-
SPRØDT SVINEBRYST
Rødkål, pebermayo, sennep og syltet agurk
135,-
DOUCEURS
CHOKOLADE FONDANT
Hjemmelavet vaniljeis
155,-
RISALAMANDE
kirsebærsauce & brændte mandler
95,-
BRIE DE MEAUX MED TRØFFEL
Figen og stegt rugbrød
145,-