DEN STORE JULE MENU

1. SERVERING 
Karry sild med rødløg & kapers
Røget laks med rævesauce
Håndpillede rejer med smilende æg & citronmayo

2. SERVERING  
Friteret rødspætte med citron & hjemmelavet remulade

3. SERVERING  
Jule pâté en croûte med svesker & kørvel.
Timian medister med pommes puré & trøffelsauce

4. SERVERING 
Risalamande med kirsebær sauce & brændte mandler

495,-

DEN LILLE JULE MENU

1. SERVERING  
Karry sild med rødløg & kapers

Håndpillede rejer med smilende æg & citronmayo

2. SERVERING  
Jule pâté en croûte med svesker & kørvel.
Timian medister med pommes puré & trøffelsauce

3. SERVERING  
Risalamande med kirsebær sauce & brændte mandler

395,-

CLASSIQUES DE SAISON

LOBSTER ROLL
Forårsløg, sprøde løg & koriander
165,-

GRILLET HUMMERHALE
Hummer bisque, anis & rosenkål 
295,-

RØGET LAKS
Peberrod, rødløg & sylt
165,-

STEAK AU POIVRE AF MØRBRAD
Grøn peber & klassisk pebersauce
245,-

PITHIVIER
Pighvar, trøffel og olivenolie blanquette
395,-

MENU DU DÈJEUNER

TO AF DAGENS UDVALGTE SMØRREBRØD SAMT DAGENS DESSERT
295,-


SMØRREBRØD

KARRY SILD
Smilende æg, kapers, rødløg & urter
135,-

STEGT SILD
Løgkompot, kapers & sennepssauce
135,-

ÆG & REJER
Citronmayonnaise & brioche
145,-

FRITERET RØDSPÆTTEFILET
Hjemmelavet remoulade & citron
135,-

FRITERET RØDSPÆTTEFILET
Citronmayonnaise & rejer
145,-

HØNSESALAT 
Svampe, trøffel & sprødt kyllingeskind
145,-

SPRØDT SVINEBRYST
Rødkål, pebermayo, sennep og syltet agurk 
135,-

DOUCEURS

CHOKOLADE FONDANT
Hjemmelavet vaniljeis
155,-

RISALAMANDE
kirsebærsauce & brændte mandler
95,-

BRIE DE MEAUX MED TRØFFEL
Figen og stegt rugbrød
145,-

 Spørg også din tjener i forhold til allergener og retter der  passer særligt til dine behov