MENU GOURMAND
PETITES BOUCHÈES
Snegle & hvidløgssmør
Gougéres med trøffelcréme & comtè
Kroketter med sprød and & chili mayonnaise
ENTRÈE
Kantarel toast med brioche, persille & comtè
PLAT
Steak au poivre med pebersauce & pommes frites
DESSERT
Choux au craquelin med friske bær, vaniljeis & crème
495,-
VINMENU
4 glas
450,-
À LA CARTE
À PARTAGER
ØSTERS ‘BLOODY MARY’
3 / 6
120,- / 230,-
SNEGLE MED HVIDLØGSSMØR
3 / 6
65,- / 120,-
PATÈ EN CROÛTE
Med salat & hjemmerørt sennep
95,-
GOUGÈRES
Trøffelcréme & Comté
65,-
KROKETTER
Sprød and & chili mayonnaise
75,-
GRYDEBRØD MED SMØR
40,- pr. person
OLIVEN
45,-
ENTRÈES
LOBSTER ROLL
Forårsløg, sprøde løg & koriander
165,-
GRILLET HUMMERHALE
Hummerbisque, tomat & rød basilikum
285,-
TATAR AF OKSE
Sort peber, sprødt rugbrød & sylt
145,-
PASTA
Morkler, sherrysauce & parmesan
155,-
KANTAREL TOAST
Brioche, persille & comtè
165,-
PLATS PRINCIPAUX
DAGENS FLADFISK
Porre, lime, soya & muslinger
265,-
VAGTEL
Barbeque, purløg & hoisin sauce
195,-
PITHIVIER
Pighvar, kammusling, trøffel & olivenolie blanquette
395,-
STEAK AU POIVRE
Grøn peber & klassisk pebersauce
245,-
GARNITURES
BITRE SALATER, CITRUS AGURK, RADISER & BØNNER
75,-
GRILLET BROCCOLINI MED BØNNER, HVIDLØG & PERSILLE
75,-
BURRATA MED ARTISKOK, GRØN SALAT & PISTACIE
95,-
POMMES FRITES À LA SANS SOUCI
55,-
FRISKREVET TRØFFEL
50,-
STEGT FOIE GRAS
75,-
DOUCEURS
FRANSKE OSTE MED SPRØDT & SØDT
155,-
CRÊPES MED VANILJEIS & KIRSEBÆRKOMPOT
125,-
CHOUX AU CRAQUELIN MED FRISKE BÆR, VANILJEIS & CRÈME
125,-
PETITS FOURS FRA MARK HERMANN
FYLDTE CHOKOLADER
20,-
FYLDTE FLØDEBOLLER
30,-
Spørg også din tjener i forhold til allergener og retter der passer særligt til dine behov