MENU GOURMAND

PETITES BOUCHÈES
Snegle & hvidløgssmør
Gougéres med trøffelcréme & comtè
Kroketter med sprød and & chili mayonnaise

ENTRÈE
Kantarel toast med brioche, persille & comtè

PLAT
Steak au poivre med pebersauce & pommes frites

DESSERT
Choux au craquelin med friske bær, vaniljeis & crème

495,-

VINMENU
4 glas

450,-

À LA CARTE

À PARTAGER

ØSTERS ‘BLOODY MARY’
3 / 6
120,- / 230,-

SNEGLE MED HVIDLØGSSMØR
3 / 6
65,- / 120,-

PATÈ EN CROÛTE
  Med salat & hjemmerørt sennep
95,-

GOUGÈRES
 Trøffelcréme & Comté
65,-

KROKETTER
Sprød and & chili mayonnaise
75,-

GRYDEBRØD MED SMØR
 40,- pr. person

OLIVEN
 45,-

ENTRÈES

LOBSTER ROLL
Forårsløg, sprøde løg & koriander
165,-

GRILLET HUMMERHALE
Hummerbisque, tomat & rød basilikum
285,-

TATAR AF OKSE
Sort peber, sprødt rugbrød & sylt
145,-

PASTA
 Morkler, sherrysauce & parmesan
155,-

KANTAREL TOAST
Brioche, persille & comtè
165,-

PLATS PRINCIPAUX

DAGENS FLADFISK
Porre, lime, soya & muslinger
265,-

VAGTEL
Barbeque, purløg & hoisin sauce
195,-

PITHIVIER
Pighvar, kammusling, trøffel & olivenolie blanquette
395,-

STEAK AU POIVRE
Grøn peber & klassisk pebersauce
245,-

GARNITURES

BITRE SALATER, CITRUS AGURK, RADISER & BØNNER
75,-

GRILLET BROCCOLINI MED BØNNER, HVIDLØG & PERSILLE
75,-

BURRATA MED ARTISKOK, GRØN SALAT & PISTACIE
95,-

POMMES FRITES À LA SANS SOUCI
55,-

FRISKREVET TRØFFEL
50,-

STEGT FOIE GRAS
75,-

DOUCEURS

FRANSKE OSTE MED SPRØDT & SØDT
155,-

CRÊPES MED VANILJEIS & KIRSEBÆRKOMPOT
125,-

CHOUX AU CRAQUELIN MED FRISKE BÆR, VANILJEIS & CRÈME
125,-

PETITS FOURS FRA MARK HERMANN

FYLDTE CHOKOLADER
20,-

FYLDTE FLØDEBOLLER
30,-

 Spørg også din tjener i forhold til allergener og retter der  passer særligt til dine behov