JULE MENU
SNACKS
Æbleskive med bløde løg & bacon
Sprøde flæskesvær med enebær
Krustade med jomfruhummer & urter
Andekroket med abrikos
FORRET
Grillet hummerhale med hummer bisque, anis & rosenkål
HOVEDRET
Sprødt svinebryst & timian medister med rødkål, kartofler & trøffelsauce
DESSERT
Risalamande med kirsebærsauce & brændte mandler
595,-
VINMENU
4 glas | 450,-
À LA CARTE
À PARTAGER
ØSTERS ‘BLOODY MARY’
3 / 6
110,- / 210,-
SPRØDE FLÆSKESVÆR MED ENEBÆR
45,-
KRUSTADE MED JOMFRUHUMMER & URTER | 2 STK.
65,-
ANDEKROKETTER | 2 STK.
Abrikos
65,-
ÆBLESKIVER | 2 STK.
Med bløde løg og bacon
80,-
ENTRÈES
JULE PÂTÉ EN CROÛTE
Svesker & Kørvel
125,-
RØGET LAKS
Peberrod, rødløg & sylt
165,-
LOBSTER ROOL
Forårsløg, koriander & lime
165,-
STEGT KAMMUSLINGER
Muslingsauce, kål og urter
175,-
GRILLET HUMMERHALE
Hummer bisque, anis & rosenkål
295,-
PLATS PRINCIPAUX
SPRØDT SVINEBRYST & TIMIAN MEDISTER
Rødkål, kartofler & trøffelsauce
245,-
GRILLET POUSSIN
Morkler & sherrysauce
195,-
PITHIVIER
Pighvar, trøffel & olivenolie blanquette
395,-
STEAK AU POIVRE AF MØRBRAD
Grøn peber & klassisk pebersauce
245,-
GARNITURES
POMMES PURE
55,-
POMMES FRITES
55,-
BAGTE JORDSKOKKER COMTÉ OG KARSE
75,-
BITTER SALATER RØDBEDER SYLT OG VALNØDDER
75,-
DOUCEURS
RISALAMANDE
Kirsebærsauce & brændte mandler
95,-
CHOKOLADE FONDANT
Hjememlavet vaniljeis
125,-
BRIE DE MEAUX MED TRØFFEL
Figen & stegt rugbrød
145,-
Spørg også din tjener i forhold til allergener og retter der passer særligt til dine behov