JULE MENU

SNACKS
Æbleskive med bløde løg & bacon
Sprøde flæskesvær med enebær
Krustade med jomfruhummer & urter
Andekroket med abrikos

FORRET
Grillet hummerhale med hummer bisque, anis & rosenkål


HOVEDRET
Sprødt svinebryst & timian medister med rødkål, kartofler & trøffelsauce


DESSERT
Risalamande med kirsebærsauce & brændte mandler

595,-

VINMENU
4 glas | 450,-

À LA CARTE

À PARTAGER

ØSTERS ‘BLOODY MARY’
3 / 6
110,- / 210,-

SPRØDE FLÆSKESVÆR MED ENEBÆR
45,-

KRUSTADE MED JOMFRUHUMMER & URTER | 2 STK.
65,-

ANDEKROKETTER | 2 STK.
 Abrikos
65,-

ÆBLESKIVER | 2 STK.
Med bløde løg og bacon
80,-

ENTRÈES

JULE PÂTÉ EN CROÛTE
Svesker & Kørvel
125,-

RØGET LAKS
Peberrod, rødløg & sylt
165,-

LOBSTER ROOL
Forårsløg, koriander & lime
165,-

STEGT KAMMUSLINGER
 Muslingsauce, kål og urter
175,-

GRILLET HUMMERHALE
Hummer bisque, anis & rosenkål 
295,-

PLATS PRINCIPAUX

SPRØDT SVINEBRYST & TIMIAN MEDISTER
Rødkål, kartofler & trøffelsauce 
245,-

GRILLET POUSSIN
Morkler & sherrysauce
195,-

PITHIVIER
Pighvar, trøffel & olivenolie blanquette
395,-

STEAK AU POIVRE AF MØRBRAD
Grøn peber & klassisk pebersauce
245,-

GARNITURES

POMMES PURE
55,-

POMMES FRITES
55,-

BAGTE JORDSKOKKER COMTÉ OG KARSE
75,-

BITTER SALATER RØDBEDER SYLT OG VALNØDDER
75,-

DOUCEURS

RISALAMANDE
Kirsebærsauce & brændte mandler
95,-

CHOKOLADE FONDANT
Hjememlavet vaniljeis
125,-

BRIE DE MEAUX MED TRØFFEL
Figen & stegt rugbrød
145,-

 Spørg også din tjener i forhold til allergener og retter der  passer særligt til dine behov